D2Domotica

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2013 JoomlaWorks Ltd.

Basalte

Basalte is een belgische fabrikant van hoogwaardige KNX toepassingen. De naam Basalte staat voor twee kernwaarden. Het is een zeer eenvoudig en natuurlijk materiaal dat staat voor de zoektocht naar eenvoud in de manier waarop producten worden ontworpen en gebruikt. Het is een zeer hoogwaardig en duurzaam materiaal dat staat voor de hoge kwaliteit die Basalte nastreeft in haar producten.

Domotica moet eenvoudig zijn. Het moet een manier zijn om cofort toe te voegen aan de complexiteit van de moderne woning. Domomoticasystemen worden meestal ontworpen vanuit een technisch oogpunt. Basalte gelooft echter dat het mogelijk moet zijn om licht te bedienen op een intuïtieve manier zonder na te denken over welke schakelaar moet worden ingedrukt.

De schakelaars van Basalte gaan verder dan alle hedendaagse schakelaars.

Basalte gelooft dat haar producten waarde kunnen toevoegen door het vereenvoudigen van de gebruikerservaring in de moderne woning.

 

Want eenvoud is het ultieme comfort.

D2Domotica is partner van Basalte, dat betekent dat we u graag laten kennismaken met Basalte en u kunnen helpen met het toepassen van de producten. Enerzijds hebben we een groothandelsfunctie voor de producten van Basalte, anderzijds kunnen we u ondersteunen bij de engeneering en programmering. Wij hebben veel ervaring met de specifieke mogelijkheden van de KNX applicaties van Basalte.

twitterfacebook-2

D2Domotica

Rompertpassage 17

5233 AN 's-Hertogenbosch

Tel. 073-7114586