D2Domotica

Gira

De moderne elektrotechnische installatie van Gira biedt een breed spectrum aan intelligente gebouwentechniek voor comfort en veiligheid. Apparatuur voor huistechnieknetwerken, muziekbesturing door het hele huis, omvangrijke schakelaarprogramma's, en ook nog talrijke functies voor deurcommunicatie, energie en licht buitenshuis - alles past bij elkaar. Alle functies en apparaten kunnen eenvoudig worden gecombineerd en de aaneengesloten designlijnen bieden daarvoor altijd het juiste kader.

Gira is opgericht in 1905 en behoort nu met in Duitsland meer dan 1000 medewerkers en vertegenwoordigingen in 38 landen tot de toonaangevende elektrotechnische MKB-bedrijven. Geproduceerd worden schakelaars en wandcontactdozen en daarnaast een breed spectrum aan elektrotechnische installatiesystemen voor onder andere communicatietechniek, deurcommunicatie-installatie en de automatisering van verwarming, licht en jaloezieën.

Veelzijdige objecten, zoals het Lufthansa Aviation Center of het hoofdkantoor van Hoechst, zijn, net als het kinderdagverblijf, de school of de woning in de buurt, voorzien van Gira producten en systemen. De eisen aan nieuwe productontwikkelingen zijn bij Gira zeer hoog. Gira kwaliteitsproducten worden regelmatig onderscheiden en hun introductie wordt door de branche altijd met veel belangstelling gevolgd.

Enkele jaren geleden heeft Gira de kunststoftechniek losgekoppeld van de gebouwentechniek en als aparte business unit gepositioneerd. Sindsdien laten ook andere bedrijven, bijvoorbeeld uit de medische technologie, hun producten bij Gira maken.

twitterfacebook-2

D2Domotica

Rompertpassage 17

5233 AN 's-Hertogenbosch

Tel. 073-7114586